MDE Sigma

– Uten regnskapsfører hadde jeg lagt ned i morgen!

Written by MDE | Apr 26, 2021 8:53:07 AM

– Du trenger en feriepengekonto, sa Kristina Eriksen. – Gjør jeg det? Som gründer og leder av selskapet Bjelland Automatic, er Kjetel Bjelland helt trygg på at Sigma gir ham de beste rådene for økonomien i selskapet hans.

 

– Jeg har brukt den samme regnskapsføreren i 7-8 år og føler jeg har vært heldig. Når hun bytter jobb, blir jeg med, smiler Kjetel Bjelland, som nå er kunde i MDE Sigma etter at Kristina Eriksen ble ny leder der.  

– Kristina anbefaler stadig nye, gode løsninger og gir meg de beste rådene for min bedrift. 

 

Gründer og fagmann

Bjelland Automatic AS lager spesialtilpassede dør- og adgangsløsninger for ulike kunder på Sørvestlandet, nærmere bestemt systemer for automatisering av fellesdører eller tunge ståldører i blokker og fellesboliger med kjelleranlegg. Bjelland tar også service og årlig kontroll av branndører, med grundige og oversiktlige rapporter for internkontroll i alle typer bygg. Kjetel Bjelland selv, som egentlig er utdannet telekommunikasjonsmontør, tar nå også fagbrev som låsesmed.

– Kjetel er en typisk gründer. Han har alltid mange jern i ilden, nye ideer og nye, spennende prosjekter. Det er spennende for meg å jobbe så tett på ham og selskapet hans, og jeg føler meg som en på laget, sier Kristina Eriksen, daglig leder i MDE Sigma og altså regnskapsfører for Bjelland Automatic AS.

 

Vil du lese mer om MDE Sigma, økonomistyring og regnskap?