Forsikring & IT – Data Engineer til Nordens ledende SaaS leverandør innenfor InsurTech

I årene som kommer ser Noria store muligheter for betydelig vekst både nasjonalt og internasjonalt. I Norge har vi allerede en svært sterk posisjon med ledende kunder innen bank, finans og forsikring. En Data Engineer i Noria spiller en viktig nøkkelrolle og er sentral i videreutviklingen av våre skybaserte løsninger.

Som Data Engineer i Noria får du blant annet jobbe med:
  • Tilgjengeliggjøre og klargjøre data for å støtte BI og avansert analysebruk
  • Datamodellering, ETL/ELT og dataintegrasjon
  • Utvikle dataprodukter som skaper forretningsinnsikt
  • Designe, utvikle og forvalte datamodeller
  • Jobbe proaktivt med forbedring av Norias eksisterende dataprodukter
  • Designe og bygge datapipelines for AI/ML – tjenester
  • Etablere, forvalte og videreutvikle dataplattformer- og løsninger
  • Være med å utforme Norias tjenestetilbud innenfor data og analyse
Litt om hva vi tilbyr i Noria:

Hos oss får du muligheten til å være med og bygge et selskap i stor vekst. Til tross for vår suksess opprettholder vi et miljø der din synlighet og stemme fortsatt er betydningsfull. Med en flat ledelsesstruktur og raske beslutningsprosesser legger vi til rette for at din stemme blir hørt. Vi verdsetter et inkluderende arbeidsmiljø preget av høy faglig kompetanse og dedikerte kollegaer som bryr seg om hverandre. Gjennom spennende prosjekter med både nasjonale og internasjonale kunder vil du ha betydelig rom for utvikling og kompetansebygging innenfor ditt fagområde. Hos oss har du en fleksibel arbeidshverdag, der du får jobbe hjemmefra 2 dager per uke dersom du ønsker det og du har store muligheter til å forme din egen arbeidshverdag. Du finner oss i moderne lokaler, rett ved Stortingets T-banestasjon i Oslo. Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn samt solide pensjons- og forsikringsvilkår. Dette inkluderer dekning for fysioterapi, mentalt selvhjelpsprogram, psykolog, samt en praktisk legeapp (eyr). Arbeidslivet hos oss er ikke bare profesjonelt, men også sosialt og engasjerende. Vi arrangerer jevnlige sosiale og faglige arrangementer, samt har årlige høydepunkter som sommerfest og julebord, og disse arrangementene er alltid populære.

Norias kultur bygger på nysgjerrighet - vi utfordrer, engasjerer oss, tar ansvar og omfavner endring. Hos oss får du mulighet til å bidra, utvikle deg og være med å påvirke Noria sin fremtid. Hvis dette høres spennende ut gleder vi oss til å høre fra deg for å lære mer om hvem du er, hva du kan og hva du ønsker for fremtiden. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, farge, religion, kjønn, nasjonal opprinnelse, alder, funksjonsevne, seksuell orientering eller kjønnsidentitet.

Hvem ser vi etter?

  • Erfaring med relasjonsdatabaser og solid SQL-kompetanse
  • Erfaring med dimensjonsmodellering
  • Erfaring med datamodellering
  • Erfaring fra forsikring/forsikringsløsninger
  • Erfaring med ETL/ELT utvikling og dataintegrasjon
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 

Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men ble nysgjerrig er du hjertelig velkommen til å ringe for en hyggelig prat. Ta kontakt med Lasse Berner, 92408 624, lasse.berner@mde.no eller Lee Harald Aas, 410 32 000, lee.aas@mde.no

Vi gjør oppmerksom på at alle henvendelser behandles konfidensielt.
NORIA AS

Data Engineer

Employer:

NORIA AS
Prinsens gate 22

Website: www.noria.no
Linkedin: link
Facebook: link
Workplace: Oslo
Accession: Etter avtale
Application deadline: 15.02.2024
Title: Data Engineer
Sector: Private
Scope: Permanent
Number of positions: 1

Apply for position here

Lasse Berner

Senior Advisor

lasse.berner@mde.no

+4792408624

LinkedIn

Cecilie Nordback Reinertsen

Senior Recruitment Advisor

cecilie.reinertsen@mde.no

+4799507015