MDE Sigma

Xledger gir Exebenus total kontroll

Written by MDE | Mar 6, 2023 7:34:58 AM

Xledger er alt-i-ett systemet som har sørget for enklere kontroll og oversikt over de viktigste områdene hos Exebenus. 

En total kontroll over kontantstrømmen i selskapet, en langt mer effektiv behandling av reiseregninger og utlegg, og et tydelig og fruktbart samarbeid med MDE Sigma som leverandør, er kun noen av gevinstene Exebenus trekker frem når de snakker om Xledger og samarbeidet med MDE Sigma. 

– Xledger har en fantastisk funksjonalitet. Vi er et selskap i vekst. Alt vi tjener går tilbake til investering. Kontantstrøm er det viktigste for oss å ha kontroll på. Xledger er helt fantastisk på dette området, sier Paal Bekkeheien, Chairman i Exebenus. 

Han fremhever viktigheten av å vite hvilke penger som kommer inn, når de kommer inn, og hvordan de kommer inn, til enhver tid. 

– Det blir den viktigste styringsparameteren vår. Gjennom Xledger får vi altså stålkontroll på kontantstrømmen, noe vi måtte bruke langt mer tid og ressurser på tidligere for å ivareta den samme grad av kontroll, sier han. 

Perfekt for reiseregninger og utlegg 

Bekkeheien mener Xledger treffer blink når de markedsfører seg som et komplett ERP-system. Funksjonalitetene som finnes i Xledger legger til rette for at Exebenus sammen med MDE Sigma kan skreddersy løsninger som passer Exebenus behov. 

– Vi reiser mye, og vi reiser over hele verden i forbindelse med våre prosjekter og kunder. Dette resulterer naturligvis i mange reiseregninger og utlegg. Den oppgraderte funksjonaliteten på dette området i Xledger-appen, betyr at vi sparer enormt med tid. Appen sørger for at alt registreres enklere, og med en mye bedre brukeropplevelse. Dette medfører igjen at det blir markant mindre etterarbeid, leting etter dokumentasjon, og andre justeringer, forklarer Bekkeheien. 

Xledger gir store muligheter for skreddersøm, men krever kompetanse 

Kristina Eriksen i MDE Sigma har jobbet med integreringsfasen med Exebenus. Hun mener det er flere årsaker til at Xledger passer for dem, men trekker frem den brede funksjonaliteten i systemet som den viktigste: 

– For aktører som Exebenus er det avgjørende at ERP-systemet gir dem mulighet til å skalere og skreddersy løsninger. Det fungerer ikke med standardiserte a4-systemer der alt er malbasert. Xledger gir Exebenus muligheten til å sette opp systemet slik det passer dem best, forklarer Eriksen. 

Hun presiserer likevel at når man først har spesielle behov som krever skreddersøm, så er det avgjørende å benytte seg av folk med riktig kompetanse.  

– Det er her vi i MDE Sigma kommer inn. Vi har jobbet med Xledger i flere år og vi har mennesker med detaljert innsikt i hvordan man kan utnytte den brede funksjonaliteten i systemet på en god måte, som passer til den enkelte kunde, sier Eriksen.