Blog single

Xledger gir Exebenus total kontroll

Xledger er alt-i-ett systemet som har sørget for enklere kontroll og oversikt over de viktigste områdene hos Exebenus. 

En total kontroll over kontantstrømmen i selskapet, en langt mer effektiv behandling av reiseregninger og utlegg, og et tydelig og fruktbart samarbeid med MDE Sigma som leverandør, er kun noen av gevinstene Exebenus trekker frem når de snakker om Xledger og samarbeidet med MDE Sigma. 

– Xledger har en fantastisk funksjonalitet. Vi er et selskap i vekst. Alt vi tjener går tilbake til investering. Kontantstrøm er det viktigste for oss å ha kontroll på. Xledger er helt fantastisk på dette området, sier Paal Bekkeheien, Chairman i Exebenus. 

Han fremhever viktigheten av å vite hvilke penger som kommer inn, når de kommer inn, og hvordan de kommer inn, til enhver tid. 

– Det blir den viktigste styringsparameteren vår. Gjennom Xledger får vi altså stålkontroll på kontantstrømmen, noe vi måtte bruke langt mer tid og ressurser på tidligere for å ivareta den samme grad av kontroll, sier han. 

Perfekt for reiseregninger og utlegg 

Bekkeheien mener Xledger treffer blink når de markedsfører seg som et komplett ERP-system. Funksjonalitetene som finnes i Xledger legger til rette for at Exebenus sammen med MDE Sigma kan skreddersy løsninger som passer Exebenus behov. 

– Vi reiser mye, og vi reiser over hele verden i forbindelse med våre prosjekter og kunder. Dette resulterer naturligvis i mange reiseregninger og utlegg. Den oppgraderte funksjonaliteten på dette området i Xledger-appen, betyr at vi sparer enormt med tid. Appen sørger for at alt registreres enklere, og med en mye bedre brukeropplevelse. Dette medfører igjen at det blir markant mindre etterarbeid, leting etter dokumentasjon, og andre justeringer, forklarer Bekkeheien. 

Xledger gir store muligheter for skreddersøm, men krever kompetanse 

Kristina Eriksen i MDE Sigma har jobbet med integreringsfasen med Exebenus. Hun mener det er flere årsaker til at Xledger passer for dem, men trekker frem den brede funksjonaliteten i systemet som den viktigste: 

– For aktører som Exebenus er det avgjørende at ERP-systemet gir dem mulighet til å skalere og skreddersy løsninger. Det fungerer ikke med standardiserte a4-systemer der alt er malbasert. Xledger gir Exebenus muligheten til å sette opp systemet slik det passer dem best, forklarer Eriksen. 

Hun presiserer likevel at når man først har spesielle behov som krever skreddersøm, så er det avgjørende å benytte seg av folk med riktig kompetanse.  

– Det er her vi i MDE Sigma kommer inn. Vi har jobbet med Xledger i flere år og vi har mennesker med detaljert innsikt i hvordan man kan utnytte den brede funksjonaliteten i systemet på en god måte, som passer til den enkelte kunde, sier Eriksen. 

Paal Bekkeheien og Nabil Al-Riyami i Exebenus
Paal Bekkeheien og Nabil Al-Riyami i Exebenus

Exebenus
Exebenus er et industrielt programvareselskap med kontorer i Stavanger, Houston og Muscat. Selskapets ansatte er boreingeniører, softwareutviklere og data scientists. Vi leverer programvare til energibransjen som ved hjelp av maskinlæring reduserer uønsket- og skjult nedetid.

Se mer på www.exebenus.com

Xledger
Xledger er en helhetlig løsning for økonomi og regnskap – Et alt-i-ett system for økonomi, regnskap, bank, prosjekt, timeføring, utlegg og innkjøp. Systemet har også en kraftig spørremotor og egen lønnsmodul. All funksjonalitet er tilgjengelig for alle kunder. Tilgang til ulik funksjonalitet og informasjon styres ut fra roller med ulike rettigheter.

Kilde: xledger.no

– Xledger har en fantastisk funksjonalitet.

Nøkkelen ligger i et godt samarbeid 

Bekkeheien stiller seg bak Eriksen og mener det er svært viktig for dem med en sparringspartner og leverandør i MDE Sigma, som kan rådgi, bistå og ikke minst optimalisere Xledgers funksjonalitet slik at det løser Exebenus´ behov på en solid måte. 

– For oss i Exebenus har samarbeidet med MDE Sigma gitt oss nye muligheter og økt utnyttelse av ERP-systemet. De er svært fleksible, og ikke minst utrolig dyktige på å sette seg inn i, og forstå oss, våre kunder og behovene vi behøver å finne gode løsninger på, sier Bekkeheien. 

Han drar frem en av styrkene han verdsetter spesielt: 

– Viljen og engasjementet de har til å ønske å levere godt arbeid til oss, blir veldig synlig for meg. MDE Sigma har eksempelvis tatt på seg oppgaver i forkant av behov, som de så som viktig å løse for at vi skulle få et godt resultat. De opptrer også som en svært viktig rådgiver for oss på hvordan vi kan utnytte Xledger best mulig, forteller han. 

– Forståelse for hvordan man jobber med store selskaper 

Det som også er viktig for Bekkeheien og Exebenus er å kunne ivareta deres krevende og større aktører som ofte har egne systemer, skreddersydd for dem selv. Dette gjelder flere av Exebenus kunder, og her mener Bekkeheien MDE Sigmas kunnskap om Xledger er fremtredende. 

– MDE Sigma har en unik evne til å forstå hvordan man jobber med store selskaper, eksempelvis større aktører innen olje- og gass, som har etablert egne systemer som passer for dem selv – ikke nødvendigvis for alle leverandører eller partnere. Dette gjør at de med sin dype faglige kompetanse på Xledger, klarer å skreddersy løsninger slik at vi i Exebenus kan utnytte det optimalt mot disse kundene, sier Bekkeheien. 

Han er ikke i tvil om at Xledger er et smart valg for selskaper som Exebenus, der man kan møte på komplekse utfordringer som må løses, og ikke minst om man ønsker et system som man kan skreddersy til eget behov. 

– Naturligvis med kyndig bistand og rådgiving fra kompetente folk som de du finner i MDE Sigma, sier Bekkeheien. 

Delivering expertise

Vil du ha en bedre regnskapshverdag?