Blog single

Skape verdi og samarbeid: Dialog Norge

Å skape verdi og samarbeid: Dialog Norge

Dialog Norge, et innovativt og fremtidsrettet telemarketing-byrå, har nylig valgt MDE Sigma som sin nye leverandør av regnskaps tjenester og ERP-systemet Xledger. Etter en grundig onboarding-prosess, er de klare til å «gå live» i november 2023.

Bærekraft i fokus

Dialog Norge er en aktør som skiller seg ut med sin dedikasjon til telemarketing og fundraising for norske stiftelser og ideelle organisasjoner. I over et tiår har de bygget positive giveropplevelser og styrket kunderelasjonene til noen av Norges mest kjente organisasjoner. Deres suksesshistorie er drevet av lønnsomme telemarketing-kampanjer der "den gode samtalen" står i sentrum.

Med 45 ansatte, utgjør Dialog Norge et virtuelt callsenter hvor alle ansatte jobber hjemmefra og er bosatt i 15 ulike land. Det inkluderer også mange nordmenn som jobber internasjonalt. I løpet av sine 13 år i bransjen har de prioritert verdier fremfor omsetning og profitt.


Fellesskap og lidenskap

Vi hadde gleden av å snakke med daglig leder Terje Schea for å høre mer om selskapets erfaringer med MDE Sigma og våre løsninger i oppstartsfasen med regnskap og systemet Xledger. «Jeg opplever at Kristina Eriksen daglig leder MDE sigma og teamet deler en felles lidenskap for bærekraft og samarbeid. Dette har skapt en naturlig og positiv samarbeidskultur som jeg setter stor pris på. Dialog Norge deltar aktivt i initiativer som "Givergledens dag" den siste tirsdagen i november, som er en del av vår bærekraftstrategi for å bidra til samfunnet,» sier Terje.

Terje_dialog Norge


«Jeg opplever at samarbeidsprosessen før oppstart av implementeringsfasen har vært svært strukturert og godt organisert. Den planlagte onboarding prosessen hadde gitt meg en sterk følelse av profesjonalitet og forutsigbarhet, noe jeg setter stor pris på. Kundeservicen fra MDE Sigma sitt team, har vært veldig bra til nå, jeg får raskt svar på spørsmål og kommunikasjonen er både effektiv og støttende.» nevner Terje Schea.


Dialog Norge har klare langsiktige mål og ambisjoner. I tillegg til ønsket om en smidig leveranse av tjenester, er de opptatt av automatisering og god økonomisk kontroll. Han er glad for å ha funnet en leverandør han opplever at han kan stole på, da han ser på MDE Sigma som en verdifull rådgiver både når det gjelder systemtjenester, budsjettering og planlegging.


Produkt og tjenester

Terje har satt pris på en profesjonell onboarding prosess hos MDE Sigma som har bidratt til å etablere et effektivt samarbeid. Han opplever at Dialog Norge blir prioritert, og at MDE Sigma er en leverandør som er nysgjerrig og oppriktig interessert i kundens virksomhet, samt ønsker å få på plass et godt samarbeid.

Samtalen med Dialog Norge gir et godt innblikk i verdien av sterke partnerskap og dedikasjon til bærekraft og samarbeid. Det er tydelig at de setter pris på vårt profesjonelle og personlige engasjement. Vi ser frem til å jobbe videre sammen med Dialog Norge, og håper at vi vil kunne bidra med å større opp om deres suksess, og at de lykkes med å nå sine fremtidige mål og ambisjoner.

Har du behov for en ny samarbeidspartner innen regnskap og økonomi? Les våre kundehistorier ved å klikke her>>

Saken er utformet av MDE Group sammen med MDE Sigma og Dialog Norge.

Dialog Norge.
Dialog Norge.
kunder og medlemsskap
Delivering expertise

Vil du ha en bedre regnskapshverdag?