Blog single

Nytt partnerskap mellom MDE Sigma og ConnectMyApps

MDE Sigma skreddersyr løsninger for alle typer bedrifter og gir verdiskapende råd innen alt fra forretningsprosesser til digitalisering og effektivisering.

Nytt partnerskap 2024

Det er en stor glede for oss i MDE Sigma at vi nå kan dele at vi har inngått et strategisk partnerskap med ConnectMyApps (CMA) – en ledende aktør innen integrasjonsteknologi!

Gjennom dette samarbeidet skal vi i MDE Sigma bygge integrasjoner på CMAs plattform. Det vil gjøre at vi vil kunne bistå og rådgi deg som kunde enda bedre. 

For oss økonomer vil det være en stor fordel at vi har god kjennskap til hva integrasjonen skal ivareta – samtidig som vi besitter den tekniske kompetansen. Det tror vi er viktig.

Hvordan du skal kunne benytte deg av tjenesten

Gjennom dette partnerskapet vil vi i MDE Sigma ha muligheten til å tilby kunder en trygg integrasjon – med høy IT-sikkerhet, ekspertise og støtte. For en systemleverandør som oss er det avgjørende at systemene snakker sammen og at data overføres trygt og effektivt for optimal ytelse.

Gode grunner for å integrere systemene via MDE Sigma og ConnectMyAps:

  • Du vil effektivisere prosesser, som vil spare deg tid og penger på sikt.
  • Du vil få god støtte fra erfarne fagfolk.
  • Begge selskapene er norskeide, og vi forstår de lokale forholdene og behovene.
  • ConnectMyApps er ISO-sertifisert, og sikkerheten er høyt prioritert.
  • Du slipper å forholde deg til mange leverandører og får en ferdig designet løsning som ivaretar hele verdikjeden hos MDE Sigma.

 

ConnectMyApps - forenkling av integrasjon:

ConnectMyApps er lokalt forankret i Norge med norske eiere og har som mål å forenkle integrasjoner og frigjøre bedrifter fra manuell dataregistrering.

ConnectMyApps er laget for mellomstore og store bedrifter og har som hensikt å å optimalisere systemene som brukes i en bedrift ved å integrere og automatisere applikasjonene som brukes. Plattformen kobler og synkroniserer data mellom ulike forretningsapplikasjoner – som for eksempel ERP, HR, CRM og e-handel.

Selskapet bistår over 1000 bedrifter i Europa med å automatisere, sikre, og synkronisere dataflyt innen finans, salg, markedsføring, HR og andre operasjonelle prosesser.

Morten, Kristina og Martin fra MDE Sigma
Morten, Kristina og Martin fra MDE Sigma
Connectmyapps
Connectmyapps

Ved å effektivisere daglige prosesser, vil du spare tid og penger på sikt.

Ved å effektivisere daglige prosesser, vil du spare tid og penger på sikt.

Delivering expertise

Vil du ha en bedre regnskapshverdag?