Blog single

Xledger årets partner 2023

Xledger:
Årets partner 2023 - inspirerende kundehistorie.

Xledger partnerdag, Oslo 16.11.23.

Xledger har i alle år hatt en tydelig partnerstrategi. Vi setter stor pris på det gode samarbeidet vi har med både Xledger og deres partnere Det ble en spennende dag med påfyll innenfor markedstrender, AI, faglig dypdykk og prestisjefylte kåringer. Dette er nok en av årets viktigste sosiale samlinger for regnskapsbyråer, teknologi- og økonomihus.

Gullpartner

Vi fikk her status som Gullpartner, noe som gjenspeiler vår sterke vekst, samt systemkompetanse innenfor Xledger, regnskap og økonomi.

Og ikke nok med det, vi mottok også prisen som «Årets Partner. Inspirerende suksesshistorie". Denne oppmerksomheten betyr mye for oss da det er et vitnesbyrd om vårt vedvarende arbeid og evne til å ta vare på kundene våre.

"MDE Sigma vant prisen for årets beste kundehistorie hos Xledger i kategorien "Inspirerende Suksesshistorie" på grunn av deres evne til å tydelig formidle hvordan deres samarbeid med Exebenus resulterte i betydelig positiv innvirkning for kunden, demonstrert gjennom totalkontroll over styringsparameterne som beriket Exebenus' virksomhet.

MDE Sigma ble derfor anerkjent for å levere en fortelling som ikke bare fremhevet deres ekspertise innen Xledger, men også illustrerte den betydningsfulle merverdien Xledger brakte til Exebenus som kunde,"
sier
Yanina Tsvorn,
Senior Partner Marketing Specialist, Xledger

Yanina Tsvorn

Xledger

Xledger er et alt-i-ett 100 % skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over bedriften.

Det går fort å komme i gang med Xledger, selv for komplekse virksomheter med kontorer i flere land. Du får tilgang til nyeste data kontinuerlig og kan ta beslutninger basert på rapporter og analyser i sanntid. Xledger er et alt-i-ett system. Det betyr at alle deler av systemet er integrert med hverandre og du trenger kun å oppdatere data ett sted. Xledger er fleksibelt og du velger selv hvilke funksjoner i systemet du vil ta i bruk. Systemet er designet med fokus på automatisering, innsikt og skalerbarhet.


Håvard Urstad, Senior ERP konsulent, MDE Sigma
Håvard Urstad, Senior ERP konsulent, MDE Sigma
Gullpartnere diplom
Gullpartnere diplom
Award suksesshistorie Xledger MDE Sigma
Award suksesshistorie Xledger MDE Sigma

MDE Sigma vant prisen på grunn av deres evne til å tydelig formidle hvordan deres samarbeid med Exebenus resulterte i betydelig positiv innvirkning for kunden, demonstrert gjennom totalkontroll over styringsparameterne som beriket Exebenus' virksomhet."

Verdien for kunde

I MDE Sigma tror vi på verdien av samarbeid og er stolte av å være et team av dedikerte fagpersoner. Vår kjærlighet til det vi gjør, og samarbeid med gode kolleger har vært kritisk for å oppnå suksess for både oss og våre kunder.

Fremtidsutsikter

Som vinnere av "prisen for årets beste kundehistorie i 2023" ser vi frem til fortsatt suksess og vekst. Vi skal fortsette med å levere eksepsjonell service og skape betydelig merverdi for kundene våre.

Tusen takk Xledger for støtten og for at dere ser oss og hva vi gjør. Denne utmerkelsen er en inspirasjon for oss til å fortsette i det løpet vi er i nå. Vi ser frem til å dele flere suksesshistorier i fremtiden og fortsette å være en pålitelig Xledger partner for våre kunder.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i årene som kommer.

 

Se video fra da vi inngikk partnerskap med Xledger:

 

 

MDE Sigma Xledger Partnerdag 2023
MDE Sigma Xledger Partnerdag 2023
Delivering expertise

Vi hjelper deg å finne den rette kompetansen

Les gjerne mer om hvordan vi jobber, få gode tips til deg som arbeidssøker eller andre tema som kanskje interesserer deg.

Har du spørsmål du ikke finner svar på, håper vi å høre fra deg!