Kanskje Norges mest
fleksible leverandør av system og økonomitjenester

Vi leverer det du trenger

Se hvilke områder vi leverer innenfor

Våre regnskapstjenester

Vi hører gjerne fra deg

En prat om regnskapet ditt?

Ta kontakt

Tallene dine er aldri bare tall. De er viktige styrings- og beslutningsverktøy. Tenk om du kunne hatt nøkkeltall og rapporter “live” i stedet for å vente på ukerapporten, månedsrapporten eller kvartalsrapporten. Våre regnskapsførere kan hjelpe deg å få tallene oppdatert og tilgjengelig, raskere, uansett hvordan regnskapet ditt ser ut.

I MDE Sigma har vi dyktige økonomer med en dyp interesse for teknologi. Vi har et sterkt fagmiljø med høy kompetanse innen alle våre tjenesteområder.
Vår kompetanse gjør at du kan senke skuldrene i hverdagen, samtidig som vi kan hjelpe deg med å se nye muligheter og løsninger for din bedrift.

Våre tjenester

Regnskap og lønn

Med MDE Sigma kan du være trygg på at dine ansatte, kunder og leverandører blir ivaretatt på en god måte.

Bedriftsrådgivning

MDE Sigma kan tilby bedrifter rådgivning innen forretningsprosesser, teknologi og økonomi.

Rapportering

Alle aksjeselskap i Norge er regnskapspliktige, dette vil si at de må sende inn årsregnskap til Regnskapsregisteret, og skattemelding og næringsoppgave til Skatteetaten. Denne rapporteringen kan gjøres på egenhånd, men for å forsikre seg om at det blir gjort riktig og innen frist er det i mange tilfeller fordelaktig å få hjelp av en autorisert regnskapsfører.

Årsoppgjør

Vi kan hjelpe deg med utarbeidelsen av årsregnskap og ligningspapirer. Våre ansatte har lang erfaring og kan bistå med det meste, inkludert konsolidering og utarbeidelse av konsernregnskap.

System og integrasjoner

Våre ansatte har bred systemkompetanse og kan bistå bedrifter på de aller fleste regnskapssystemer.

RPA (Robotic Process Automation)

Våre ansatte har bred systemkompetanse og kan bistå bedrifter på de aller fleste regnskapssystemer.

Delivering expertise

Hva kan vi hjelpe deg med?

Svar: Det aller meste som gjelder regnskap, lønn og rapportering. Vi skreddersyr løsninger for alle typer bedrifter, og kan rådgi dere på forretningsprosesser, digitalisering og effektivisering.

TA KONTAKT MED OSS

Referanser