Blog single

Rødne velger Xledger og MDE Sigma AS

Med fokus på automatisering og ny teknologi.

Rødne har valgt Xledger som sitt moderne, skybaserte regnskaps- og økonomistyringssystem. Dette systemet er spesielt tilpasset konsern og har et sterkt fokus på automatisering.

Xledger er et ERP-system som er født i skyen, og er rikt på funksjonalitet. Hos Rødne har vi hatt gleden av å samarbeide med svært dyktige mennesker som setter både kvalitet og nøyaktighet i høysetet. Vår kjemi er god, og vi snakker samme språk når det kommer til verdier og mål.

Rødne

Rødne er Norges største familieeide hurtigbåtrederi. Deres ambisiøse mål er å være ledende innen miljøvennlig båttransport, og de jobber kontinuerlig med å utvikle moderne og innovative løsninger. Et eksempel på dette er MS Rygerelektra, deres første fullt elektriske båt. Du kan lese mer om Rødne sin historie her >>.

Visste du at du nå har muligheten til å arrangere firmaturer gjennom Rødne? Ved å velge Rødne kan man utforske fjorden på en miljøvennlig og nesten lydløs måte, ta en kikk på deres arrangementer>>.

Vi føler oss utrolig privilegerte over å ha Rødne som samarbeidspartner, og vi setter stor pris på tilliten de har vist oss.

Vi ser frem til en fremtid med videre samarbeid og nye muligheter. Takk, Rødne, for denne muligheten – sammen skal vi oppnå fantastiske resultater.

Har du behov for en ny samarbeidspartner innen regnskap og økonomi? Les våre kundehistorier ved å klikke her>>

Saken er utformet av MDE Group sammen med MDE Sigma og Rødne.

Morten Alver fra MDE Sigma, Elin S. Rødne fra Rødne, Kristina Eriksen fra MDE Sigma og Ernst I. Kleppa fra Rødne.
Morten Alver fra MDE Sigma, Elin S. Rødne fra Rødne, Kristina Eriksen fra MDE Sigma og Ernst I. Kleppa fra Rødne.
Delivering expertise

Vil du ha en bedre regnskapshverdag?