Blog single

MDE Sigma tilbyr nå Xledger

Xledger er et skybasert ERP-system som utvider mulighetene MDE Sigma kan tilby sine kunder.

For eksisterende og potensielle kunder som har behov for et skybasert system med svært god funksjonalitet og god brukervennlighet, vil Xledger være et perfekt valg.

Effektivt og brukervennlig ERP-system

Løsningen legger til rette for effektive prosesser, er enkelt å bruke og til sum sørger dette for at kunder kan bruke tiden sin langt mer effektivt.

- Vi mener dette kan være revolusjonerende for flere av bedriftene ute i markedet som i dag opplever at disse prosessene tar for lang tid og er for komplekse i bruk, forteller daglig leder Kristina Eriksen.

For MDE betyr dette at vi nå kan levere enda bedre til enda flere bedrifter som har et behov for å forenkle og effektivisere sine interne prosesser.

Anniken Carlsson, senior consultant i Xledger, Morten O. Skaar, partner account manager i Xledger og Kristina Lovise Eriksen, daglig leder i MDE Sigma
Anniken Carlsson, senior consultant i Xledger, Morten O. Skaar, partner account manager i Xledger og Kristina Lovise Eriksen, daglig leder i MDE Sigma

Vi mener dette kan være revolusjonerende for flere av bedriftene ute i markedet som i dag opplever at disse prosessene tar for lang tid og er for komplekse i bruk.

Verdien for kunde

Xledger gir en stor verdi gjennom å være et skybasert system som passer til større virksomheter.

Et spesielt sterkt funksjonalitetsspekter sammen med en sterk tilhørighet i markedet, kan dekke behov for kunder som de i dag ikke får møtt gjennom sine eksisterende systemer.

Xledger kan settes opp enkelt eller mer komplekst og er skalerbart. MDE Sigma har flere års erfaring med systemet og fokuserer på god kartlegging og opplæring for å sikre en god oppstart for kundene.

Kristina kan fortelle om verdien det skaper for kunder i tiden fremover:

– For konsern er systemet unikt med tanke på at oppsett kan settes opp på overordnet nivå for alle selskap og arves nedover. Man kan også enkelt endre språk, valuta og få rapportering på konsernnivå.

Dette skriver Xledger på sine nettsider:

Xledger er et komplett, 100 % skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over din bedrift. Det går fort å komme i gang med Xledger, selv for komplekse virksomheter med kontorer i flere land. Du får tilgang til nyeste data kontinuerlig og kan ta beslutninger basert på rapporter og analyser i sanntid. Xledger er et alt-i-ett system. Det betyr at alle deler av systemet er integrert med hverandre og du trenger kun å oppdatere data ett sted. Xledger er fleksibelt og du velger selv hvilke funksjoner i systemet du vil ta i bruk. Systemet er designet med fokus på automatisering, innsikt og skalerbarhet. Xledger er et standardsystem der maskinlæring bidrar til stadig utvikling av beste praksis.

Et ypperlig system for flere bransjer

Et eksempel på en bransje vi mener Xledger og ordrestyring passer svært godt til, er rør og elektro. I tillegg til disse er systemet også spesielt passende for IT-bransjen, konsulenter, entreprenører, energiselskap og eiendom.

– Generelt kan man også automatisere veldig mange manuelle prosesser i Xledger. Dette medfører kostnadsbesparelse for bedrifter og gjør at Xledger er et ypperlig system for flere bransjer, avslutter Eriksen.

 

 

Sindre Bjerga og Kristina Lovise Eriksen fra MDE (foran) i samtale med Anniken Carlsson og Morten O. Skaar fra Xledger (bak)
Sindre Bjerga og Kristina Lovise Eriksen fra MDE (foran) i samtale med Anniken Carlsson og Morten O. Skaar fra Xledger (bak)
Delivering expertise

Vi hjelper deg å finne den rette kompetansen

Les gjerne mer om hvordan vi jobber, få gode tips til deg som arbeidssøker eller andre tema som kanskje interesserer deg.

Har du spørsmål du ikke finner svar på, håper vi å høre fra deg!