MDE sigma system og integrasjoner banner

TJENESTER

System og integrasjoner

Good to great

Våre ansatte har bred systemkompetanse og kan bistå bedriften på de aller fleste regnskapssystemer. Vår forretningsidé er at det ikke skal være skille mellom regnskap og systemforståelse. Vår erfaring er at dette gir mer effektive leveranser til våre kunder.

Vi har god erfaring med å bistå bedrifter i endringsprosesser og tilføre kompetanse og trygghet. Vi leverer også Robotic Process Automation (RPA) og HR-tjenester.

MDE Sigma er forhandler av Xledger, Visma.net, Tripletex, Power Office GO og 4Human. I tillegg leverer vi en rekke bransjeløsninger med fokus på logistikk, prosjektstyring og rapporteringsverktøy.

Digitalisering og omstilling kan være krevende for de ansatte, og mange opplever at disse prosessene sliter på organisasjonen. Vi i MDE Sigma har derfor like mye fokus på menneskene som på systemene. Målet er at bedriften din lykkes, både på kort og lang sikt.

Vi ønsker å være en partner i ordets rette forstand: noen som alltid vil jakte på de beste løsningene.

"Good to Great" sier vi. Vi leverer Xledger som er et av markedets beste skybaserte økonomisystemer for større bedrifter, og et verdiskapende verktøy for våre kunder. MDE Sigma er også sertifisert Visma-partner.

Automatisering og integrasjoner
Mange bedrifter gjør manuelle prosesser som kan løses av automatisering eller integrasjoner. Både manuell innfylling av tall og skjema kan automatiseres, og
blant annet uthenting av data og bilag i form av PDF og liknende.

Automatisering ved hjelp av RPA var tidligere en kostbar prosess, men har via nye aktører på markedet gjort det mer aktuelt også for mindre bedrifter.

Disse løsningene kan både være svært kostnadsbesparende for bedriften og frigjøre de ansatte til mer verdiskapende oppgaver.
Vår kombinasjon av IT- og økonomiforståelse gjør at vi kan hjelpe deg å finne løsninger for å effektiviserearbeidshverdagen.

Systemer:
Electroneek
ConnectMyApps
Excel
Leveranser
Integrasjoner
RPA (Robotic Automation Processing)

Her en oversikt over systemer som vi kan levere:

Visma Certified Partner logo
Xledger
Tripletex logo
visma business nxtLogo
PowerOffice Go logo
Onestop Reporting logo
4human
BxSoftware-logo
ordrestyring
smartdok

Kristina Eriksen

Daglig leder

kristina.eriksen@mde.no

938 58 562

Delivering expertise

Hva kan vi hjelpe deg med?

Svar: Det aller meste som gjelder regnskap, lønn og rapportering. Vi skreddersyr løsninger for alle typer bedrifter, og kan rådgi dere på forretningsprosesser, digitalisering og effektivisering.

 

TA KONTAKT MED OSS