Konsentrert jobbing med system og integrasjoner i MDE Sigma

TJENESTER

System og integrasjoner

Good to great

Våre ansatte har bred systemkompetanse og kan bistå bedriften på de aller fleste regnskapssystemer. Vår forretningsidé er at det ikke skal være skille mellom regnskap og systemforståelse. Vår erfaring er at dette gir mer effektive leveranser til våre kunder.

Vi har god erfaring med å bistå bedrifter i endringsprosesser og tilføre kompetanse og trygghet. Vi leverer også Robotic Process Automation (RPA) og HR-tjenester.

MDE Sigma er forhandler av Xledger, Visma.net, Tripletex, Power Office GO og 4Human. I tillegg leverer vi en rekke bransjeløsninger med fokus på logistikk, prosjektstyring og rapporteringsverktøy.

Digitalisering og omstilling kan være krevende for de ansatte, og mange opplever at disse prosessene sliter på organisasjonen. Vi i MDE Sigma har derfor like mye fokus på menneskene som på systemene. Målet er at bedriften din lykkes, både på kort og lang sikt.

Vi ønsker å være en partner i ordets rette forstand: noen som alltid vil jakte på de beste løsningene.

"Good to Great" sier vi. Vi leverer Xledger som er et av markedets beste skybaserte økonomisystemer for større bedrifter, og et verdiskapende verktøy for våre kunder. MDE Sigma er også sertifisert Visma-partner.

Disse systemene leverer vi:

Visma Certified Partner logo
Xledger
Tripletex logo
visma business nxtLogo
PowerOffice Go logo
Onestop Reporting logo
4human-logo
BxSoftware-logo
ordrestyring
Smartdok

Kristina Eriksen

Daglig leder

kristina.eriksen@mde.no

938 58 562

Delivering expertise

Hva kan vi hjelpe deg med?

Svar: Det aller meste som gjelder regnskap, lønn og rapportering. Vi skreddersyr løsninger for alle typer bedrifter, og kan rådgi dere på forretningsprosesser, digitalisering og effektivisering.

 

TA KONTAKT MED OSS