MDE Sigma

Payroll er et lønnssystem som passer for de fleste!

Written by MDE | Dec 13, 2022 11:25:46 AM
Et lønnssystem med store muligheter for skreddersøm

 

Rogaland Teater har en utrolig variert arbeidsstokk bestående av kunstnere, teknikere, syere, skuespillere og mange flere dyktige mennesker. 

Å holde kontroll på lønnskjøring for så mange mennesker, i så mange forskjellige fagområder, med ulike stillingsprosenter, lønnsvilkår og andre faktorer, har ikke alltid vært en enkel jobb. 

Men det var før Visma Payroll kom på banen. Etter Huldt og Lillevik la ned sin løsning, måtte Rogaland Teater tenke nytt. De ønsket en løsning som kunne ivareta dem og deres varierte arbeidsstyrke på best mulig måte. 

I tillegg var det avgjørende for dem at systemet skulle spare dem for dyrebar tidsbruk, og gi gevinster gjennom effektive og smarte løsninger, og ikke minst et godt brukergrensesnitt for brukerne. 

Administrasjonssjef ved Rogaland Teater, Asle Wettergreen, forteller om en omfattende prosess.  

- Det var avgjørende med en grundig gjennomgang for oss da vi skulle stake ut en ny kurs med nytt lønnssystem. Vi måtte være trygge på at både system og leverandør forsto oss, og kunne hjelpe oss på dette svært viktige området, forteller han.  

Wettergreen sa han utfordret flere leverandører på alternativer og løsninger. 

– MDE Sigma var en av leverandørene vi pratet med, og sammen med et par andre leverandører, ble de utfordret på alternativer. Vi ble etter en evaluering, overbevist om at Payroll var det riktige systemet for oss å gå videre med. På bakgrunn av dette laget vi et kravspekk, og ba om tilbud fra flere aktører for å hjelpe oss med implementeringen og leveransen av Payroll, sier Wettergreen. 

– MDE Sigma forstod de lønnsfaglige utfordringene våre

Han forklarer videre at MDE Sigma tidlig viste dem en svært inngående kunnskap på systemet, og at dette var en viktig faktor som førte til at de ble trygge på at MDE Sigma kunne levere Payroll på en god måte. 

– Det som likevel overbeviste oss om at MDE Sigma var den riktige aktøren for oss, var at de viste en oppriktig vilje til å sette seg inn i vår drift, og våre behov og utfordringer. De forstod de lønnsfaglige utfordringene vi sto i, på en imponerende måte, forklarer Wettergreen. 

– Dette sørget for at vi følte oss svært trygge på at de kunne hjelpe oss både med systemet i seg selv, men også på hvordan systemet kunne hjelpe oss best mulig ut fra vårt behov, forteller han. 

Rogaland Teater er bundet av lov om offentlige anskaffelser. Dette betyr at det er et sett med regler de må følge når de skal inngå slike avtaler. Blant annet må de sjekke hvilke løsninger som finnes for å få de mest fordelaktige løsningene.