MDE Sigma

Sub Sea Services valgte Visma.net ERP

Written by MDE | Sep 22, 2021 9:25:48 AM

Dyrt å vedlikeholde og oppgradere gammel løsning

Hovedgevinsten med å gå over til Visma.net ERP var den årlige kosten og fleksibiliteten skyløsningen gir. I den gamle riggen fra 2009 ble bedriften «malt opp i et hjørne».

– Om vi skulle ha oppdatert riggen til en nyere versjon, ville vi vært nødt til å skru alle tilpasninger og integrasjoner på nytt. Dette ville tatt både tid og kostet mye penger.

Det forteller Bernt Arne Breistein, CEO i Sub Sea Services AS, og legger til at det var veldig viktig at Visma.net ERP har kontinuerlige oppdateringer.

Sub Sea Services hadde heller ikke et optimalt system for timeregistrering, reiseregning og utlegg.

– Vi hadde et helt utdatert reiseregningssystem. Å måtte oppdatere alle satser manuelt har vært veldig tungvint for de ansatte.

– Det handler ikke om systemer, men om mennesker

Det var Stavanger-baserte MDE Sigma som fikk oppdraget med å implementere Visma.net ERP. Daglig leder Kristina Eriksen forteller at de har et sterkt ønske om at kundene deres skal lykkes.

– Jeg tror at hvis dét hele tiden er motivasjonen, så klarer man å ha en god og transparent prosess, sier hun.

Sub Sea Services hadde over tid utviklet et velfungerende verktøy for økonomisk prosjektvurdering. Nå er det Excel-baserte verktøyet integrert med prosjektregnskapet i Visma.net ERP, med god hjelp fra MDE Sigma.

– Det handler jo ikke om systemer, men om mennesker. Vi ønsker å være en partner i ordets rette forstand: noen som alltid vil jakte på de beste løsningene for Sub Sea Services. Og finnes de ikke, ja, da utvikler vi dem, sier Eriksen.