MDE Sigma

Spar tid og penger: Få hjelp med økonomistyringen!

Written by MDE | May 11, 2021 1:09:44 PM

Daglig leder og partner i MDE Sigma, Kristina Eriksen, forklarer hvorfor alle typer bedrifter, uansett bransje og størrelse, med fordel kan sette ut denne delen av arbeidshverdagen:

Full fleksibilitet

– Først og fremst gir det deg en verdifull fleksibilitet, sier Kristina.

– Presset på økonomiavdelingen svinger vanligvis kraftig i løpet av et år, fra rolige tider på høsten, til travle dager rundt årsoppgjøret og skattemeldingen på våren.

Mange opplever også at det blir hektisk for økonomiansvarlig når oppdragsmengden øker, og de kanskje må rekruttere og lære opp nye ansatte i tillegg til å få unna den økte arbeidsmengden.

Har dere MDE Sigma med på laget, har dere til enhver tid akkurat så mange ansatte som dere trenger. Når det roer seg igjen, tilpasser vi størrelsen på teamet – her sitter ingen og tvinner tomler. En hyggelig drøs ved kaffemaskinen? Gjerne! Men det fakturerer vi jo ikke deg for!

Penger spart

Noen tenker at det blir dyrere å få hjelp utenfra enn å ha alle inhouse: Tvert i mot! Når dere bruker MDE Sigma, slipper dere utgifter som arbeidsgiveravgift, utstyr, sykdom, sosiale goder, kursing og så videre. I tillegg betaler dere som sagt kun for det verdiskapende arbeidet vi gjør – vi fører ingen interntid.

Mindre sårbare

En liten økonomiavdeling på kanskje en eller to personer er veldig sårbar ved sykdom, eller hvis noen bestemmer seg for å skifte jobb. MDE Sigma sørger for at det alltid er flere hos oss som kjenner kunden, sånn at noen er beredt til å steppe inn ved behov.

Mange bedrifter har en administrativ stilling som tar seg av ulike oppgaver innen økonomi, HR og lignende. Hvis det gjelder dere, kan vi sette oss ned sammen med deg og din administrativt ansatte og se hvordan vi best får utnyttet all kunnskapen, tiden og erfaringen – sammen. I noen tilfeller ender vi på at det smarteste er at kollegaen din går over til MDE Sigma, og blir en av våre ansatte som jobber for deg. Andre ganger lager vi kanskje en arbeidsfordeling som fungerer for begge parter.