Blog single

– Uten regnskapsfører hadde jeg lagt ned i morgen!

– Du trenger en feriepengekonto, sa Kristina Eriksen. – Gjør jeg det? Som gründer og leder av selskapet Bjelland Automatic, er Kjetel Bjelland helt trygg på at Sigma gir ham de beste rådene for økonomien i selskapet hans.

 

– Jeg har brukt den samme regnskapsføreren i 7-8 år og føler jeg har vært heldig. Når hun bytter jobb, blir jeg med, smiler Kjetel Bjelland, som nå er kunde i MDE Sigma etter at Kristina Eriksen ble ny leder der.  

– Kristina anbefaler stadig nye, gode løsninger og gir meg de beste rådene for min bedrift. 

 

Gründer og fagmann

Bjelland Automatic AS lager spesialtilpassede dør- og adgangsløsninger for ulike kunder på Sørvestlandet, nærmere bestemt systemer for automatisering av fellesdører eller tunge ståldører i blokker og fellesboliger med kjelleranlegg. Bjelland tar også service og årlig kontroll av branndører, med grundige og oversiktlige rapporter for internkontroll i alle typer bygg. Kjetel Bjelland selv, som egentlig er utdannet telekommunikasjonsmontør, tar nå også fagbrev som låsesmed.

– Kjetel er en typisk gründer. Han har alltid mange jern i ilden, nye ideer og nye, spennende prosjekter. Det er spennende for meg å jobbe så tett på ham og selskapet hans, og jeg føler meg som en på laget, sier Kristina Eriksen, daglig leder i MDE Sigma og altså regnskapsfører for Bjelland Automatic AS.

Kristina Eriksen, daglig leder i MDE Sigma Kjetel Bjelland fra Bjelland Automatic får gode økonomiske råd fra Kristina Eriksen, daglig leder i MDE Sigma

Jeg er stolt av at Sigma er mitt regnskapsbyrå!

Jeg er stolt av at Sigma er mitt regnskapsbyrå!

Betryggende med god hjelp

Når Kjetel Bjelland kommer med nye forretningsideer, analyserer Kristina Eriksen og Sigma hvordan økonomien vil se ut i forslagene.  

– Kristina har en egen teft for forretning. Når hun har sett på ideene mine, går vi gjennom tallene sammen og blir enige om hva som er lurt å gjøre videre. Kristina passer på at jeg gjør ting på rett måte. Hadde det ikke vært for henne, kunne jeg aldri drevet firma. 

Som veldig mange andre, har også Bjelland vært gjennom et tøft korona-år. Han er likevel svært stolt over å overleve et år med lavere inntekt, mens han holder bunnlinja og unngår permitteringer. Selv har han firmaets utvikling i fokus og trenger noen som tar seg av det han selv ikke liker så godt. 

– Det er betryggende å ha noen som kan alle lover og regler så godt, og som alltid gir gode råd. For meg handler valg av regnskapsfører om folk jeg stoler på, service og gode systemer. 

– Kjetel er veldig flink til å tenke et halvt år fram i tid. Han følger med på markedet, og er alltid bevisst på hvor han skal videre. I disse dager er det helt avgjørende å jobbe langsiktig, og jeg tenker at det er det som skiller de som klarer seg bra og de som sliter, sier Eriksen.

 

Valget falt på Visma.net

2021 er året der Bjelland starter egen nettbutikk. Det er også grunnen til at Eriksen har anbefalt ham visma.net som det fremtidige regnskapsprogrammet. Visma er enkelt å bruke og en god alt-i-ett-løsning der de ulike systemene snakker sammen digitalt. 

– Det er viktig for oss at vi har oversikt over firmaets økonomi og fremtidsutsikter, og visma.net har de beste integrasjonene mot andre bransjeløsninger. Visma.net er veldig bra for våre behov, derfor valgte vi dette systemet videre.

 

Se mer: www.bjellandautomatic.no

Kjetel Bjelland fra Bjelland Automatic er fornøyd med gode økonomiske råd fra MDE Sigma
Delivering expertise

Vi hjelper deg å finne den rette kompetansen

Les gjerne mer om hvordan vi jobber, få gode tips til deg som arbeidssøker eller andre tema som kanskje interesserer deg.

Har du spørsmål du ikke finner svar på, håper vi å høre fra deg!