Blog single

Employer Branding - Glenn Caldwell

Hei, jeg heter Glenn!

Hver dag jobber vi i MDE for at de riktige personene skal finne hverandre og spille hverandre gode. Alt vi gjør springer ut fra selskapets visjon – Når de rette menneskene møtes, skapes verdier. Og det er vi gode på.

– Det vi imidlertid skulle ønske vi fikk sjansen til å gjøre mer av, er å bli kjent med våre konsulenter og kandidater på et mer personlig plan.

Også vet vi at åpenhet skaper åpenhet! Derfor vil vi i år trekke frem én av våre dyktige ansatte, en gang i måneden, for å få et innblikk i hvem de er – når PCen skrus av, mailboksen lukkes og teamsstatusen er satt til utilgjengelig.

Denne gangen har vi tatt en prat med Glenn Caldwell. Glenn er rekrutterer for MDE Personell og jobber fra MDEs hovedkontor i Stavanger.

Glenn  og kone

– Vi unner hverandre å lykkes

– Jeg er 34 år gammel, født og oppvokst i Stavanger, har jobbet i MDE i to år til våren, og trives veldig. Jeg jobber med personell til industribransjen, som er veldig spennende å være en del av. Det er kjekt å følge bransjens svingninger, finne gode konsulenter og å kunne levere til kundenes ønsker. Det er veldig annerledes fra yrkeslivet mitt fra tidligere, forteller Glenn.

Glenn er nemlig tidligere uteselger for verkstedleverandøren Würth, og fant sin vei inn i MDE gjennom en bekjent som allerede trivdes godt i selskapet. 

– Vi kom i drøs og brått var jeg i ny jobb. Nå har det gått et par år og jeg trives godt! Vi har et fint arbeidsmiljø og gjengen er godt sammensveiset på tvers av kontorer, avdelinger og teams. Vi unner hverandre å lykkes, så det er jeg glad for, smiler Glenn. 

Unknown

Krimlitteratur, fotball og dyr

På fritiden nyter Glenn å kunne bruke tid sammen med familien, se og spille fotball, gå turer i fjellet – helst uten å måtte ty til skiene – og å lese gode krimbøker. 

– Lesing er kjekt – og holdes det messer hvor man kan få bøkene signert av en kjent forfatter, skal man ikke se bort ifra at jeg er på plass, legger han til. 

Skrur vi tiden tilbake forteller Glenn om gode minner fra fotballbanen, sammen med flere av kompisene han fremdeles henger med den dag i dag. Han legger også til at han alltid har hatt en kjærlighet for dyr – og den strekker seg lenger enn til familiehunden. 

Glenn 4

– Funfact! Da jeg var liten fant vi en villfugl, en Kaie, som jeg tok med hjem. Jeg tok vare på den og matet den med havregryn. Den ble så tam at den ikke ville reise fra oss på nesten ett år. Jeg kunne til og med ha den på sykkelstyret mitt mens jeg syklet, ler Glenn. 

 

Glenn 2

Reiseglede og påsketur

Glenn mimrer videre og forteller om fine barndomsminner fra de mange turene han har hatt over til England. Der har han store deler av slekten sin.

– Min far er fra England, så vi har reist mye mellom Norge og England på besøk til hans side av slekta. Der har jeg mange gode minner, og liker fremdeles å ta turen over når jeg har mulighet til det. 

Nå som påskeferien står på trappene er det imidlertid Sørlandet som blir feriedestinasjonen. 

– Da blir det noen rolige dager med familien. De har vi ikke så mange av ettersom vi fikk baby i desember, så nå skal vi nyte fridager med påskekrim og snop i Arendal. Det gleder jeg meg til, avslutter Glenn.

Unknown-1-1

 

Glenn har god erfaring med rekruttering til den industribransjen – og er alltid klar for å ta en prat!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du skulle ha spørsmål, er på jobbjakt, eller er interessert i en karriere på sjøen – Glenn er glad for å hjelpe deg!

Delivering expertise

Vi hjelper deg å finne den rette kompetansen

Les gjerne mer om hvordan vi jobber, få gode tips til deg som arbeidssøker eller andre tema som kanskje interesserer deg.

Har du spørsmål du ikke finner svar på, håper vi å høre fra deg!