Blog single

Huldt & Lillevik pensjonerer seg – hils på Visma.net Payroll!

Huldt & Lillevik Lønn har i mange år vært Norges mest solgte lønnssystem for små og mellomstore bedrifter. Nå fases programmet ut, og vi inviterer gamle og nye kunder til å bli med opp i skyen til neste generasjon lønnssystem: Visma.net Payroll.

Vibeke Imenes Jones er regnskapsfører i MDE Sigma og varm tilhenger av Vismas nyeste system for lønnskjøring. – Hvorfor bør man velge Visma.net Payroll, Vibeke?

– Én viktig grunn er at det er et skybasert system. Stadig flere bedrifter velger å flytte systemene sine opp i den berømte skyen, og det er det mange gode grunner til. Først og fremst gjør automatiseringen at dere sparer tid og penger, fordi dere slipper manuell punching. Både ledere og andre ansatte kan bruke mindre tid på timeregistrering, reiseregninger og godkjenning, og mer tid på produktive arbeidsoppgaver. Når dere bruker et automatisert system som Visma.net Payroll, unngår dere menneskelige feil, og systemet er alltid oppdatert og i tråd med gjeldende lover og regler. 

Appene som hører til Visma.net Payroll gjør det mulig for ansatte å registrere timer, fravær, utlegg og reiseregninger på mobilen – og du som leder kan godkjenne med mobilen fra hvor enn du befinner deg. 

– Det er også en kjempefordel at Visma.net Payroll er datostyrt, mener Vibeke.  La oss si at en ansatt får endring i lønna, kanskje midt i en måned. Når du da skal regne ut hvor mye han eller hun skal ha på neste lønning, for ikke å si neste års feriepenger, er det fort gjort å regne feil. Med Visma.net Payroll puncher dere inn datoen for endringen, så skjer utregningen automatisk.

Nytt lønssystem? Snakk med de som kjører lønn!

Noen bedrifter sverger til Tripletex, mens andre bruker Visma lønn eller andre systemer. Selv om vi mener at Visma.net Payroll er i ferd med å bli det beste systemet for de aller fleste, er det dere som vet hva dere trenger.

Min påstand er at noen bedrifter bruker et lønnssystem som ikke er optimalt for dem, fordi det oppfattes som en krevende prosess å skifte system. Det trenger det ikke å være dersom man har en god plan og involvering fra både beslutningstakere og lønnsansvarlige som sitter med dette hver dag og vet hvor skoen faktisk trykker.

 

Vil du lese mer om MDE Sigma, økonomistyring og regnskap?

MELD MEG PÅ NYHETSBREVET

Vibeke Imenes Jones, regnskapsfører i MDE Sigma
Vibeke Imenes Jones, regnskapsfører i MDE Sigma

Før timer og godkjenn utlegg med mobilen

Før timer og godkjenn utlegg med mobilen

MDE Sigma kan Visma.net Payroll!

Som stolt Visma-partner nøler vi ikke med å anbefale Visma.net Payroll – rett og slett fordi vi mener det er det aller beste systemet for de aller fleste. Skulle dere likevel ha behov for andre alternativer, er det selvsagt null problem: Jeg og kollegaene mine har selvsagt kompetanse på alle de store systemene og kan rådgi og bistå dere med både implementeringen og hverdagen uansett hvilket system dere velger, avslutter Vibeke.


Vil du lese mer? -Uten regnskapsfører hadde jeg lagt ned i morgen!


MDE Sigma kan hjelpe dere med:

Regnskap og lønn

Med hjelp fra MDE Sigma kan du være trygg på at dine ansatte, kunder og leverandører blir ivaretatt på en god måte.

Årsoppgjør

Vi kan hjelpe deg med årsoppgjør og ligningspapirer. Våre ansatte har lang erfaring og kan bistå med det meste, inkludert konsolidering og konsernregnskap.

System og integrasjoner

Våre ansatte har bred systemkompetanse og kan bistå bedrifter på de aller fleste regnskapssystemer.

Bedriftsrådgivning

MDE Sigma kan tilby bedrifter rådgivning innen forretningsprosesser, teknologi og økonomi.

Delivering expertise

Vil du ha en bedre regnskapshverdag?